Жіночий консорціум України - це об’єднання, засноване жіночими громадськими організаціями, для забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та благополуччя дітей в Україні.

БІЛЬШЕ

Спільні дії заради сприяння розвитку

 7 березня 2023 р. відбулася тригодинна онлайн-конференція  "Спільні дії заради сприяння розвитку проєкту «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють» у співпраці та за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція)."

Ця зустріч мала на меті сприяти розвитку проєкту задля досягнення ключових цілей та надання якісних послуг бенефіціарам. Для цього своїм досвідом обмінювалися координатори з роботи регіональних Центрів з питань сімей із дітьми та фахівці проєкту.

Загалом нашу онлайн-конеренцію відвідали представники шістнадцяти громадських організацій. Це як партнери мережі ЖКУ, дружні організації, так і нові контакти.Дуже приємно, що до конференції приєдналася команда проєкту у повному складі. Це ще раз підтверджує, що ми працюємо як єдиний організм.

Координатор кожного регіону підготував повну інформацію щодо роботи Центру. І хоч спочатку зустріч планувалася як звітна, вийшла вона більш мотиваційною. Зокрема, одразу розглянули деякі пропозиції від партнерів щодо подальшої спільної роботи.

Для нас було важливо отримати зворотний зв’язок – це величезна кількість приємних відгуків як про нашу зустріч, так і про нашу роботу. Висновок один, такі конференції ми тепер проводитимемо регулярно.


Джерело: Жіночий консорціум України 10 березня 2023


Тегирозвиток,   конференція,   онлайн

НАШІ ПРОЕКТИ

Голоси дітей – проти насильства щодо дитини

Слова дітей з усього світу про попередження насильства щодо дитини відобразились на сторінках книги " Голоси дітей - проти насильства щодо дитини".
 

Альтернативний звіт про дотримання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період з 2011 по 2018 роки (від коаліції неурядових організацій)

Альтернативний звіт про реалізацію Україною положень Конвенції ООН про права дитини є результатом спільної роботи експертів громадського сектору в сфері захисту прав дитини. Документ містить актуальну інформацію про виконання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період, що пройшов з моменту отримання Україною рекомендацій Комітету ООН з прав дитини стосовно розгляду останнім зведеної третьої та четвертої державної доповіді (2011 рік) по 2018 рік включно.
 

Гуманітарна допомога в Сумській області родинам внутрішньо переміщених осіб

Сумщина – один із тих українських регіонів, що дуже потерпає від агресії РФ, чия армія обстрілює прикордоння регіону практично щодня. Як наслідок обстрілів – відсутність електрики, тобто світла і тепла, що особливо взимку є неабиякою проблемою, особливо для родин із дітьми. Саме тому Сумщина під пильною увагою нашої команди, бо попри все регіон ще й приймає внутрішніх переселенців.
 

Альтернативна доповідь про впровадження Конвенції ООН про права дитини, підготовлена дітьми