Як зберегти вашу їжу безпечною до вживання

Що робити з їжею в холодильнику за умови постійних відключень світла?
Яка температура безпечна для продуктів, а яка напевне означає, що їх треба викидати?
Центр громадського здоров'я України надав свої рекомендації українцям щодо того, як зберегти безпечною їжу. Зокрема там радять зайвий раз не відчиняти дверей холодильника, запастися додатковими джерелами холоду - заморозити контейнери з водою, за можливості придбати сухий лід або блоковий лід.
А ще в ЦГЗ радять - за жодних умов не перевіряти придатність їжі до вживання, куштуючи. За будь-яких сумнівів краще викинути.
Докладніше читайте в інфографіці.
Джерело: Жіночий Консорціум України 14 листопада 2022