Жіночий консорціум України - це об’єднання, засноване жіночими громадськими організаціями, для забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та благополуччя дітей в Україні.

БІЛЬШЕ

Великодні майстер-класи

 У регіональному центрі з підтримки сімей з дітьми у м. Вишгород розпочався марафон великодніх майстер-класів. Тепер щотижня у просторі відбуваються творчі майстер-класи, арт-терапія, ігри.

Минулого тижня розпочались креативні майстер-класи з виготовлення чудових великодніх картин. Кожен захід є комплексним і включає в себе знайомство дітей між собою, бесіди на теми арт-занять, веселі руханки та музичні вправи. Ми вже отримуємо позитивні відгуки та подяки, як від дітей-учасників, так і від батьків. Продовжуємо роботу у нашому дитячому просторі.

Нагадаємо, що цей простір створений спільними зусиллями команди проєкту «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють», який реалізує Жіночий консорціум України та Благодійного фонду «Люди Дії». Дитячий простір у Вишгороді – це місце, де діти і дорослі можуть спілкуватися, навчатися, відпочивати та розвивати свої творчі здібності.

Проєкт «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють» реалізується ЖКУ у Сумській, Запорізькій, Херсонській/Миколаївській, Київській областях та в місті Києві. У межах проєкту надається первинна психологічна допомога, підтримка спільних ініціатив та активностей в громадах та різноманітні соціо-реабілітаційні активностей, проводиться навчання дітей і дорослих задля відновлення соціо-економічного стану громад і окремих родин.

Проєкт реалізується за підтримки партнерів ERIKS Development Partner та Radio Aid (Швеція). ERIKS і Radio Aid не обов'язково поділяють висловлені погляди та тлумачення. Відповідальність за контент повністю несе автор.


Джерело: Жіночий консорціум України 17 квiтня 2024


НАШІ ПРОЕКТИ

Гуманітарна допомога в Сумській області родинам внутрішньо переміщених осіб

Сумщина – один із тих українських регіонів, що дуже потерпає від агресії РФ, чия армія обстрілює прикордоння регіону практично щодня. Як наслідок обстрілів – відсутність електрики, тобто світла і тепла, що особливо взимку є неабиякою проблемою, особливо для родин із дітьми. Саме тому Сумщина під пильною увагою нашої команди, бо попри все регіон ще й приймає внутрішніх переселенців.
 

Альтернативний звіт про дотримання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період з 2011 по 2018 роки (від коаліції неурядових організацій)

Альтернативний звіт про реалізацію Україною положень Конвенції ООН про права дитини є результатом спільної роботи експертів громадського сектору в сфері захисту прав дитини. Документ містить актуальну інформацію про виконання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період, що пройшов з моменту отримання Україною рекомендацій Комітету ООН з прав дитини стосовно розгляду останнім зведеної третьої та четвертої державної доповіді (2011 рік) по 2018 рік включно.
 

Альтернативна доповідь про впровадження Конвенції ООН про права дитини, підготовлена дітьми

 

Голоси дітей – проти насильства щодо дитини

Слова дітей з усього світу про попередження насильства щодо дитини відобразились на сторінках книги " Голоси дітей - проти насильства щодо дитини".